300 gram kipfilet.
2 eetlepels donkere sojasaus
( Improba)
1 eetlepel maïzena (Duryea)
300 gram brocolli
2 tenen knoflook
1 grote ui
stukje verse gember
6 eetlepels olie
2 eetlepels oestersaus
75 gram cashewnootjes
Kipfilet in reepjes snijden marineren in de sojasaus en maizena ( minimaal 15 minuten)
Brocolli in roosjes en ui in ringen snijden.
Doe de helft van de olie in de wok en bak gember, helft van de ui en helft van de knoflook tot de ui glazig is.
Voeg de brocolli toe en wok op middelhoog vuur tot de brocolli beetgaar is.
Voeg oestersaus toe, goed doorroeren en uit de wok halen.
Doe de rest van de olie in de wok en voeg de rest van de knoflook en ui toe.
Op hoog vuur de kip erbij en snel doorscheppen.
Als de kip goed gaar is, de brocolli erbij doen en even doorwarmen
Als laatste de cashewnootjes erbij.
Glutenvrije brocolli met kip in oestersaus
-
- Site Admin
- Berichten: 57
- Lid geworden op: 03-03-2013 19:53
Glutenvrije brocolli met kip in oestersaus
Home is where the heart is....