175 gram rijst
1/2 theelepel kurkuma
1 rode peper
1/2 zakje nasikruiden ( chan's)
1 eetlepel olie
1 ui gesnipperd en 1 teentje knoflook
1/2 eetlepel verse gember
250 gram varkensreepjes
125 gram panklare prei
100 gram taugé
2 eetlepels seroendeng ( conimex)
Kook de rijst met de kurkuma en zout gaar.
Snij het pepertje fijn.
Bereid de nasi-mix volgens de gebruiksaanwijzing.
Verhit de olie en fruit het uitje samen met de knoflook, gember, citroenblaadjes en pepers drie minuten.
Voeg het vlees toe en roerbak de reepjes mooi bruin.
Schep de nasi-mix en de prei erdoor en bak nog 5 minuten.
Rijst en taugé erdoor en goed verwarmen.
Citroenblaadjes verwijderen , seroendeng er over heen
Glutenvrij kruidige gele rijst met taugé
-
- Site Admin
- Berichten: 57
- Lid geworden op: 03-03-2013 19:53
Glutenvrij kruidige gele rijst met taugé
Home is where the heart is....