125 zoete chilisaus ( reform)
2 eetlepels sojasaus ( reform)
2 cm vers geraspte gember
2 theelepels suiker
2 eetlepels olie
500 gram kipfilet in reepjes
2 teentjes knoflook
1 rode paprika in reepjes
200 gram sugarsnaps gehalveerd
3 bosuitjes in schuine stukken van 2 cm
Meng in een kom de chilisaus met sojasaus, gember en suiker.
Verhit 1 eetlepel olie in de wok en roerbak de reepjes kip met de knoflook op hoog vuur in 3-4 minuten gaar.
Schep de reepjes op een bord.
Verhit de rest van de olie en roerbak paprika en peultjes in 3-4 minuten beetgaar.
Schep het chilimengsel, kip en bosui er door en warm nog even door.
Glutenvrij Szechuan roergebakken kip
-
- Site Admin
- Berichten: 57
- Lid geworden op: 03-03-2013 19:53
Glutenvrij Szechuan roergebakken kip
Home is where the heart is....