Kerrie kip met paprika
Door Ydeetje, 28 november 2012, In diner, Hoofdgerechten
Bereiding: 20 minuten
Home » diner » Kerrie kip met paprika
450 gram kip
225 gram rode paprika
3 deciliter water
1 eetlepel olie
1 eetlepel fijngehakte knoflook
1 1/2 deciliter kippenbouillon
( reform)
1 1/2 eetlepel kerrie madras poeder
2 theelepels suiker
1 1/2 eetlepel rijstwijn
( reform)
1 1/2 eetlepel lichte sojasaus
(reform)
1 theelepel maizena (duryea) met 1 theelepel water
Snijd de kip in blokjes van 2 1/2 en de paprika in kleine blokjes.
Breng water aan de kook.
Voeg kip toe en roer krachtig om.
Giet na ongeveer 2 minuten, als de kip wit gekleurd is, het vlees in een rvs vergiet en gooi kookwater weg,
Doe 1 eetlepel olie in de wok.
Paprika en knoflook 2 minuten roerbakken, de rest van de ingrediënten erbij en nog twee minuten koken.
De kip erbij en nog twee minuten roerbakken tot het vlees goed met de saus bedekt is.
Glutenvrije kerrie kip met paprika
-
- Site Admin
- Berichten: 57
- Lid geworden op: 03-03-2013 19:53
Glutenvrije kerrie kip met paprika
Home is where the heart is....