Deze pizza is een smakelijke afwisseling in het toch al karige salicylten menu
60 gram spelt
160 gram zeer fijn gesneden witte kool
80 gram zeer fijn gesneden prei
2 eieren
Beetje zout.
Vermeng de kool, de prei, het zout en het speltmeel in een kom. Goed mengen zodat het meel goed verdeeld is.
Dan de eieren erbij en het geheel goed mengen.
Doe wat roomboter in een koekenpan en schep het mengsel in de pan. Verdeel het goed en druk het stevig aan.
Laat op matig vuur 4 à 5 minuutjes bakken.
Draai nu de koek met behulp van een bord en bak de andere kant ook 4 à5 minuten.
Als de pizza klaar is kan je er wat verse bieslook over strooien.
Salicylaatvrije Japanse Pizza
-
- Site Admin
- Berichten: 57
- Lid geworden op: 03-03-2013 19:53
Salicylaatvrije Japanse Pizza
Home is where the heart is....